UUSI KOTI JA MUUTTOHAAVEITA

Olemme asuneet nyt muutaman kuukauden uudella paikkakunnalla ja uudessa asunnossa. Muutto uudelle paikkakunnalle on ollut yllättävän iso juttu eikä tilannetta ole helpottanut se, että jouduimme jättämään taaksemme omalta tuntuvan kodin. Etsimme hyvissä ajoin ennen muuttoa asuntoa täältä, mutta sitkeästä selaamisesta huolimatta emme löytäneet sellaista, joka olisi saanut aikaan suurempia ihastusta. Tiedän, että olimme onnekkaita edellisen asunnon kanssa.

Päätimme, että muutamme nyt aluksi johonkin väliaikaiseen kotiin ja etsimme sitten myöhemmin kodin, joka tuntuisi omalta. Tämä asunto ei siis ole unelmieni koti. Se on kyllä siisti (mitä nyt vähän huolimattomasti tehty) ja jokseenkin toimiva pieni kolmio, mutta materiaalivalinnat kirvelevät. Vanhaa rakastavana uudet asunnot tuntuvat sieluttomammilta.

Kun ajatus koko kodista on se, että tämä on väliaikainen, ei sisustamiseen ole kovin paljon jaksanut satsata. Huonekalut on laitettu niille paikoille, joissa ne mahtuvat ylipäätään olemaan. Taulutkin puuttuvat seiniltä. Uusia huonekaluhankintoja en tähän asuntoon aio tehdä, vaikkakin tuo ruokapöytä on otettu väliaikaisesti käyttöön jo monta vuotta sitten.

Uuden kodin kuumeinen etsintä on käynnissä, mutta emme aio tehdä mitään hätiköityjä ratkaisuja. Muuttoauto liikahtaa vasta sitten kun olemme löytäneen omalta tuntuvan kodin.

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *