SAMASSA RAPUSSA / OSA 2

Pidän meidän talon rappukäytävän tunnelmasta. Asunnoista kantautuu ääniä ja naapurit todellakin tuntee näöltä. Meidän rapussa on vain yhdeksän asuntoa ja sattuipa niinkin hauskasti, että tähän samaan rappuun muutti kesällä ihana ystäväpariskuntamme ja toiseen asuntoon ystäväni sisko. On hauskaa kun voi hilpasta sukkasillaan yläkertaan kahville keskellä päivää, iltateelle sunnuntaina tai vaikka vain sokeria lainaamaan.

Pääsin seuraavaksi kylään ystäväni siskon kotiin, jossa hän asuu yhdessä ystävänsä kanssa. Ihana asunto on remontoitu ajatuksen kanssa ja vanhaa oikeasti kunnioittaen.

”Asunnossa minua viehättää rakennustyyli, muun muassa vanhat patterit ja ikkunalaudat. Erityisen asunnosta tekee se, että isäni remontoi sen minulle. Sain siis määritellä pintamateriaalit ja kiinteät kalusteet itse. Tykkään käydä kierrätyskeskuksissa ja kirppareilla, ja asunnossani onkin sohvaa lukuunottamatta vain käytettyjä huonekaluja. Lisäksi pidän erilaisista kasveista paljon. Asunnossa minulla on monia lempikohtia, mutta erityisesti pidän keittiöstä sen valoisuuden vuoksi. ”

Asunnossa minua viehättää rakennustyyli, muun muassa vanhat patterit ja ikkunalaudat.

Erityisesti pidän keittiöstä sen valoisuuden vuoksi.

Oli ihana piipahtaa kameran kanssa kylässä. Kiitos vielä, kun sain käydä!

-Riikka

You may also like

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *